Гибо Бейби се разправи с актрисата Евелин Костова! Зрителите на „България

...
Гибо Бейби се разправи с актрисата Евелин Костова!
Зрителите на „България
Коментари Харесай

Ром хомосексуалист унизи брутално надутата Евелин Костова!

Гибо Бейби се разправи с актрисата Евелин Костова!
Зрителите на „България търси талант“ станаха очевидци на спор сред журито и един от участниците. 19-годишен ром с очевидно хомосексуални пристрастености унизи грубо актрисата Евелин Костова.

Гибо Бейби атакува Евелин Костова

Гибо Бейби, какъвто е псевдонимът на гея, сподели ужасяващи умения за танцуване и разумно никой от журито не го утвърди. Това не се понрави на младежа и той побърза да се заяде с журито.

Най-голяма беше закачката му с Евелин Костова, като сподели, че не я познава. Тя обаче не му остана длъжна и му сподели, че е прекомерно надут за момче, което се тормози толкоз доста от огромната сцена.

Последното е в подтекста на това, че Гибо се разплака, излизайки на сцената. Той очевидно се тормози и се наложи Катето Евро да го успокоява.

Арогантността на селския ром не се хареса на журито, само че той реши да нападна Евелин Костова, която показва голямо самочувствие в този формат. Очевидно ромът искаше да я сложи на място, само че тя му го върна.

Гилбърт, както е същинското име на младия смешник, се изявява в интернет и твърди, че не му пука за „България търси талант“, тъй като там си има свои почитатели. Зрителите нощес обаче бяха възмутени от осъществяването му.

„Срам и срам! Горката му баба, най-ми е жалост за женицата, в случай че му видите клиповете в интернет по какъв начин я изтезава и дамата какъв брой е измъчена, тя се е надявала внука й да е естествен да тръгне в правия път само че уви…“, написа Йордан Йорданов в мрежата (без редакторска намеса).
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР