Гейнсвил, Флорида (AP) — Треньорът на Флорида по баскетбол Тод

...
Гейнсвил, Флорида (AP) — Треньорът на Флорида по баскетбол Тод
Коментари Харесай

Треньорът на Флорида Тод Голдън се съгласява на 2-годишно удължаване, което включва увеличение на заплатата, казва източник на AP

Гейнсвил, Флорида (AP) — Треньорът на Флорида по баскетбол Тод Голдън се съгласи на двегодишно удължение на контракта, което включва покачване, сподели човек, осведомен с договарянията, в четвъртък.

Човекът приказва с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото финансовите детайлности към момента би трябвало да бъдат утвърдени от комисията по обезщетенията на университета. Допълнителните две години резервират контракта на Голдън до 2030 година

Голдън подписа шестгодишен контракт за 18 милиона $ през 2022 година и направи 3 милиона $ този сезон. Той има общо 94-63 за пет сезона, в това число три в Сан Франциско.

Gators (21-10, 11-7 Югоизточна конференция) са сложени под номер 6 в настоящия шампионат на лигата в Нешвил, Тенеси и играят с Джорджия в четвъртък вечер. Голдън е 37-27 за два сезона в Гейнсвил и е Флорида на прага на първото си присъединяване в NCAA шампионат от три години.

Голдън преразгледа състава на Флорида преди Година 2 посредством портала за прехвърляния, добавяйки пойнтгарда н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР