Гей връзка била в основата на обира на 36 тона

...
Гей връзка била в основата на обира на 36 тона
Коментари Харесай

Гей връзка в обира на 36 тона желязо от депото в Димитровгра...

Гей връзка била в основата на обира на 36 тона железни колооси за локомотиви от жп депото на Димитровград. Това твърдял задържаният по случая 37-годишен Митко Миленов. Днес районният съд в Димитровград му наложи най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

" Делото бе планувано за разглеждане в правосъдно съвещание при закрити врата поради излагане на обстоятелства от персоналния и интимния живот на обвинения ", пишеше в прессъобщение от Темида.

Според Митко, чието престъпно досие е по-високо от растежа му, с цел да обере 20 железни 20 железни колооси и кофа за локомотив на за 15 000 лв., забъркал гей четириъгълник от мъжка обич. Обясненията му били толкоз цветни, че чак се изчервили листовете, върху които давал пояснения. В оргията, твърди, димитровградчанинът, взели участие той, австриец, турски жител и български подобен.

" Момчето има огромна фикция, това - всичкото изръсено от него е защитна версия ", настояват остарели криминалисти. Митко е техен познайник от 17-годишен, занаятчия на кражбите, а също и на измамите в Австрия, където много се подвизавал, научи " Марица " от своите си източници. Освен това, след следващото си осъществяване преди години, Миленов получи вътрешна присъда от Затвора в Стара Загора, тъй като строши челюста на собствен конкурент, до момента в който беше в така наречен филиал общежитие от открит вид под шапката на заралийския затвор.

След като през днешния ден съдът почете настояването на прокуратурата, Миленов с гордо вдигната глава поръча на майка си да му достави нови облекла за идната седмица. " " Ша са явявам в Хасково да скърбя, ма! Там би трябвало да съм добре пред медиите ", изясни Митко на майка си, която също е известна на криминалистите доста по-рано от него. " Добре, уа ", отвърна му родителката.

" По гледище на клиента ми, ще апелирам определението на Районен съд-Димитровград пред окръжните магистрати в Хасково ", разяснява юрист пред " Марица " юрист Дамян Гочев, който е длъжностен бранител на Миленов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР