Гешев няма как да дойде в Парламента, защото именно прокуратурата

...
Гешев няма как да дойде в Парламента, защото именно прокуратурата
Коментари Харесай

Илиян Василев: Прокуратурата вече е оправдала полицаите

Гешев няма по какъв начин да пристигна в Парламента, тъй като точно прокуратурата е глобила следствие на митингите като " опит за държавен прелом ". Ерго тя е оправдала априори бруталните дейности на служителите на реда, които са работили като преторианци в отбрана на властта против превратаджии. Тази подготовка им дава опция даже на потребление на всички разрешени от закона средства в това число огнестрелно оръжие, нищо че са мирни стачкуващи. Нали точно от подлеза на служителите на реда пристигнаха групите с паветата. Изобщо те бранят Цитаделата и всички средства са разрешени.

Гешев не е единствено съизвършител, той е капо ди капи в това закононарушение и да пристигна пред Парламента значи да рискува да бъде разпънат на кръст за " държавния прелом ".

Той е задължен да пристигна пред Парламента тъй като закононарушението опит за държавен прелом се глоби от него и следи от него и най-висшата власт в страната има право да знае за хода и резултатите от следствието. То може и да не е закрито и това което пиша тук също може да мине за опит за събаряне на държавното управление.

Комисията би трябвало да се концентрира върху огромните " риби " - министрите, шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи, на жандармерията и така нататък Като при следствие на мафията - е значимо да се разпитат и служителите на реда насилници, с цел да се разбере веригата на ръководство, кой подрежда, кой и какво инструктира /те са били инструктирани предварително/. След това кой ги е разследвал и по какъв начин е замитал. Иначе гневът на народа ще отиде нахалос за най-долното равнище на репресивната машина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР