Героят на Италия от Евро 2020 Джанлуиджи Донарума ще има

...
Героят на Италия от Евро 2020 Джанлуиджи Донарума ще има
Коментари Харесай

Донарума бяга от Милан в ПСЖ, сбогува се трогателно с росоне...

Героят на Италия от Евро 2020 Джанлуиджи Донарума ще има тежки дни, откакто реши да напусне Милан, където е одобряван за една от играещите митове. Вратарят на Скуадра адзура реши да премине в Пари Сен Жермен. Той не скри, че му е било доста мъчно да вземе решението да напусне “росонерите” и най-вероятно в никакъв случай няма да може да го изясни по този начин, че тифозите да го схванат.

“Някои избори са сложни, само че те са част от възмъжаването. Пристигнах в Милан, когато бях съвсем дете. В продължение на 8 години носих тази фланелка с горделивост. Заедно с моите съотборници и треньори побеждавахме и страдахме, празнувахме и плачехме. С нас постоянно са и почитателите, които са неизменима част от това семейство дълги години”, написа Донарума в Instagram, където разгласява и видео с някои от най-милите си мемоари от престоя си в италианския гранд.

" С екипа на Милан реализирах някои значими персонални цели, да вземем за пример дебюта ми на 16 години.Изживях невероятни години, които в никакъв случай няма да не помни. Сега пристигна моментът да кажа сбогом. Не беше по никакъв начин елементарно да взема това решение и една обява не е задоволителна, с цел да го обясня. Може би в никакъв случай няма да мога да дам точното пояснение, тъй като най-дълбоките усеща мъчно се показват с думи”, показа стражът.

“Това, което мога да кажа, е, че от време на време верният избор е смяната, изправянето пред нови провокации, посредством които да израснеш и да се усъвършенстваш. Всички “росонери”, които срщенах, от първия до последния ми ден в клуба, ще бъдат вечно в сърцето ми и фундаментална част от житейския ми път, който ме направи това, което съм през днешния ден. Пожелавам на Милан допустимо най-вече триумфи и го върша с цялото си сърце поради привързаността ми към тези цветове и възприятието, което времето и дистанцията не могат да изтрият”, приключва обръщението на Донарума.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР