Героите на Рушен Видинлиев и Весела Бабинова започват официална връзка

...
Героите на Рушен Видинлиев и Весела Бабинова започват официална връзка
Коментари Харесай

Рушен Видинлиев и Весела Бабинова започват официална връзка

Героите на Рушен Видинлиев и Весела Бабинова стартират публична връзка този четвъртък в „ Мен не ме мислете “ по bTV.

Мартин и Яна се готвят да заживеят дружно с децата в нов дом, само че Христо готви ответен удар.



В четвъртък (8 септември) потегля новият втори сезон на българския сериал „ Мен не ме мислете “. Епизодите на поредицата с Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Дария Симеонова, Снежана Макавеева, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов в основните функции ще продължат да вълнуват феновете всяка четвъртък и петък вечер от 20:00 ч. в ефира на bTV.



Първият епизод от втория сезон ще придвижи феновете няколко седмици след кулминационната целувка на Мартин и Яна, с която приключи предходния сезон. Двамата към този момент са дружно и Мартин желае да запознае Яна с татко си. Каква ще е реакцията на Александър (Веселин Мезеклиев), щом разбере, че Яна е избраницата на Мартин, и ще докара ли това до спор със сина му?



Междувременно Христо (Иван Юруков) е в дълбока меланхолия поради връзката на Яна с Мартин. Ясен и Ирена се пробват да го изкарат от това положение и му уреждат среща с Поли. Ще събере ли сили Христо да покаже на Яна, че може и без нея следва да стане ясно в новия сезон на сериала.

Александър, който към този момент е поел компанията, стартира да настройва Тома и Мартин един против различен. Отнема делото на Тома и го дава на Мартин. Унижава и Силвия, а това я сближава още повече с Тома. В същото време Мартин извежда Яна на вечеря, а в ресторанта двамата се засичат с Поли и Христо, които са на своята първа среща.



Яна и Мартин се готвят да подхващат идната стъпка в развиването на техните връзки и да заживеят дружно. Отиват на оглед на апартамент, само че Яна стартира да изпитва терзания поради високия наем. Двамата оповестяват на децата на Яна проекта си всички дружно да се реалокират в нов дом. Христо влиза неусетно и става очевидец по какъв начин Мария и Елена са подготвени да възприемат Мартин като новия си татко. Как ще реагира и какви дейности ще предприеме – отговорите в „ Мен не ме мислете “ в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Специално присъединяване в новите епизоди вземат артистът Иван Радоев и журналистката и телевизионна водеща Люба Пашова.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР