Героите на хитовата криминална поредица Есента на демона“ ще тръгнат

...
Героите на хитовата криминална поредица Есента на демона“ ще тръгнат
Коментари Харесай

Второ зловещо убийство разтърсва Велико Търново в новия епизод на „Есента на демона“

Героите на хитовата престъпна поредност „ Есента на демона “ ще тръгнат по следите на следващото злокобно ликвидиране във Велико Търново - този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Въпреки старанието на полицията, килърът към момента е на независимост и е подготвен да нанесе идващия удар, който ще шокира проверяващите и ще докара доста нови въпроси без отговор.

Полицията във Велико Търново е разтърсена от информацията за убийството на новата жертва, а Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) са първите хора, разкрили тялото. Почеркът на килъра още веднъж е посипан със смразяваща символика и стряскащи исторически послания, които следва да бъдат разкрити. Какви ще бъдат първите наблюдения на проверяващите и по какъв начин Мия и Филип ще се озоват на мястото на закононарушението?

Солаков (Димитър Касабов) към момента е главният обвинен за убийството на арбитър Елдърова, само че разпит на Мия Язова води до нови подозрения. Междувременно Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) към този момент са по петите на Тишо (Александър Кънев) и ще се натъкнат на място, което ще смрази кръвта им.

Комисар Тороманов (Мариан Вълев) още веднъж ще показва яростта си, ориентирана към профайлърката от София и някогашния служител на реда от Смолян. Със идващите си ходове той ще опита да в профил и двамата от следствието, употребявайки връзките си в Търново и околните си връзки със журналистката Кънчарова (Рая Пеева). Какъв е проектът му и ще бъде ли сполучлив?

Коя ще е новата жертва на килърът? Докъде ще доведат новите улики и какво ще покажат злокобните знаци, оставени със жертвата? По петите на кого ще тръгне полицията във Велико Търново и ще съумеят ли Филип и Мия да останат в следствието – вижте в „ Есента на демона “ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ всеки четвъртък в „ На кафе “. Тази седмица Деси Жаблянова ще се покаже на феновете изявление с Христина Апостолова от снимачната площадка и с престъпния психолог Николай Иванов.

Следете  и официалния на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР