Германското правителство обеща днес мерки срещу увеличаващата се престъпност, в

...
Германското правителство обеща днес мерки срещу увеличаващата се престъпност, в
Коментари Харесай

Германия ускорява депортациите на мигранти с цел борба с престъпността

Германското държавно управление даде обещание през днешния ден ограничения против увеличаващата се престъпност, в частност от страна на обвинени с мигрантски генезис, в опит да понижи известността на крайнодясната " Алтернатива за Германия " на провинциалните избори тази година, съобщи БНР с позоваване на Ройтерс.

Представяйки данни за растеж от 5,5% в общата престъпност през предходната година и 13,5% увеличение на броя на обвинените с задгранични корени, вътрешната министърка Нанси Файзерзаяви, че Германия би трябвало да усъвършенства интеграцията и да форсира депортациите.

" Чуждестранните нарушителите би трябвало да напущат Германия по-бързо. Стриктните правила за депортация, които създадохме, би трябвало да бъдат прилагани ", сподели социалдемократкатаФайзер.

" Всеки, който не съблюдава разпоредбите, би трябвало да си замине ", сподели тя и акцентира, че не толерира закононарушенията с принуждение, които са се нараснали с 8,6 на 100 предходната година.

Опозиционни партии - консерватори и " АзГ ", използваха тези данни, с цел да призоват за по-строги мигрантски политики, по-добър надзор и повече депортации.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР