Германският таблоид Bild публикува сценарий за руска атака срещу НАТО,

...
Германският таблоид Bild публикува сценарий за руска атака срещу НАТО,
Коментари Харесай

Bild публикува четирифазов „план за нападение на Русия срещу НАТО

Германският таблоид Bild разгласява сюжет за съветска офанзива против НАТО, като уточни, че сходно развиване на събитията е показано на немския парламент от една от държавните комисии.

Изданието се базира на източник от държавните среди и показва, че „ проектът “ има четири етапи. В същото време офанзивата на съветските въоръжени сили се счита за „ фундаментална смяна в обстановката със сигурността за цяла Европа “.

Медиите назовават ​​първата фаза на съветската офанзива огромна дезинформационна акция, в която медиите и обществените мрежи ще бъдат употребявани за делене на публичното мнение на поддръжници и съперници на Москва, създавайки дестабилизираща обстановка в обществото и подкопавайки доверието в самата демократична система народна власт.

През същия интервал ще бъдат осъществени хакерски атаки, ще бъдат атакувани сериозни инфраструктурни обекти, които включват електропроводи, язовири и други животоподдържащи структури. Всички интервенции ще се правят скрито от Москва.

По време на втората фаза съветските въоръжени сили ще подхващат „ огромни маневри “ по границите на страните-членки на Алианса. В отговор съдружниците ще разположат войски на източната граница с Русия и първите съветски бежанци ще се появят в Европа.

Ще се ускори шпионската и разследваща активност, вероятни са саботажи, хакерски атаки и офанзиви за основаване на трудности за напредването на войските на Алианса. Сателитите в космоса могат да бъдат деактивирани. А в Германия може да има офанзиви против химически фабрики и нуклеарни реактори.

Следващата, трета фаза Bild назовава самата съветска офанзива. Целенасочените удари на съветските въоръжени сили ще бъдат нанесени на територията на Германия. Космическите спътници ще бъдат всеобщо деактивирани.

Последната, четвърта фаза включва пробив на съветските войски към територията на Германия, с борби от друг темперамент - сухопътни, морски и въздушни. В космоса се развива спор от световен мащаб.

Освен това създателите на сценария допускат потреблението от Москва на биологично, химическо и тактическо нуклеарно оръжие. Както и незнаен до момента нуклеарен електромагнитен подтик, чието потребление на височина 50 км над земята ще докара до заличаване на всички електронни устройства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР