Германският шампион Байерн Мюнхен е поставил краен срок до полунощ

...
Германският шампион Байерн Мюнхен е поставил краен срок до полунощ
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен постави краен срок на Тотнъм за трансфер на Кейн

Германският първенец Байерн Мюнхен е сложил краен период до среднощ в петък, с цел да може Тотнъм да одобри последната им оферта за Хари Кейн, твърди The Telegraph, който също по този начин показва, че баварците към този момент обмислят да се насочат към различни цели, в случай че не бъде реализирана договорка.

Твърди се, че всички страни, в това число самият Кейн, желаят бъдещето му да бъде решено допустимо най-бързо с наближаването на сезона във Висшата лига, който стартира идната недел. Тотнъм гостува на Брентфорд в лондонско дерби в първия кръг.

Изданието написа още, че в случай че не бъде реализирано съглашение за продажбата на Кейн в Байерн, британският капитан евентуално ще остане при „ шпорите “, а следващата година ще напусне като свободен сътрудник през идващото лято, защото договорът му изтича тогава и не е податлив да подпише нов.

Exclusive: Bayern Munich have set deadline of midnight tonight for Tottenham Hotspur to agree to sell Harry Kane
— Jason Burt (@JBurtTelegraph)
30-годишният нападател беше цел №1 на Томас Тухел през лятото и в клуба остават уверени, че може да бъде реализирана договорка, само че в същото немският първенец към този момент насочва вниманието си към други футболисти.

Байерн са подготвени да счупят своя трансферен връх за Кейн, като се чака, че ще би трябвало да извадят най-малко 100 милиона евро плюс бонуси, с цел да може „ шпорите “ да се съгласят да го продадат. Вече се организираха директни диалози сред клубовете в понеделник в Лондон, като президентът на лондончани - Даниел Леви, се срещна с изпълнителния шеф на Байерн Ян-Кристиан Дрийсен и техническия шеф Марко Непе. Въпреки че срещата приключи в задънена улица, на „ Алианц Арена “ към момента имат вяра в триумфа на договорката.

Всички страни желаят сагата да бъде позволена бързо, тъй като новият сезон чука на вратата. Според информациите наставникът на Байерн Томас Тухел желае Хари Кейн в състава си още за срещата от Суперкупата на Германия против Република България Лайпциг на 12 август.

Bayern Munich are understood to have set a deadline of midnight on Friday for Tottenham Hotspur to accept their latest offer for Harry Kane.

The German giants are considering turning to other transfer targets if Tottenham do not finally agree a deal

[]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР