Германският съдия Феликс Цвайер ще ръководи срещата-реванш от четвъртфиналите в

...
Германският съдия Феликс Цвайер ще ръководи срещата-реванш от четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Обявиха съдиите за реваншите в Лига Европа

Германският арбитър Феликс Цвайер ще управлява срещата-реванш от четвъртфиналите в шампионата Лига Eвропа сред ЦСКА Москва и Арсенал. Това е и най-ясният откъм резултат мач, откакто в първата среща лондончани разрушиха московските армейци с 4:1. Помощници на Цвайер ще бъдат Торстен Шифрен и Марко Ахмюлер. Зад вратите ще наблюдават за нарушавания и голове Даниел Зиберт и Саша Щегеман. Четвърти арбитър Рафаел Фолтин.

Останалите три мача от реваншите на този стадий са поверени на Дамир Скомина (Словения), Милорад Мажич (Сърбия) и Бьорн Кайперс (Холандия).

Всички мачове от втория шампионат на УЕФА ще се изиграят на 12-и април, четвъртък. Ред Бул Залцбург (Австрия) би трябвало да заличава пасива от 2:4 против Лацио от първата среща. Главен арбитър ще бъде Дамир Скомина, а останалите от бригадата са Юре Прапротник и Роберт Вукан като странични съдии, Матей Юг и Славко Винчич пък са зад вратите. Четвърти арбитър е Томаш Кланчник.

Спортинг и Атлетико Мадрид ще играят под управлението на Милорад Мажич (Сърбия). В първата среща Атлетико завоюва с 2:0. Помощник-съдии на Мажич ще бъдат Милован Ристич и Далибор Джурджевич, а спомагателни асистент-съдии са Ненад Джокич и Данило Груич. Неманя Петрович е четвърти арбитър.

Холандецът Бьорн Кайперс е назначен за реванша на Олимпик Марсилия и Ред Бул Лайпциг, приключил 0:1. Сандер ван Рукел и Ервин Зейнстра ще махат с флаговете. Пол ван Букел и Денис Хиглер ще бъдат спомагателни асистент-съдии, а Карлес Шаап е четвърти./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР