Германският парламент откри пътя за легализиране на еднополовите бракове в

...
Германският парламент откри пътя за легализиране на еднополовите бракове в
Коментари Харесай

Гласуват в петък узаконяването на еднополовите бракове в Германия

Германският парламент откри пътя за узаконяване на еднополовите бракове в страната. Гласуването може да се състои още в петък, откакто канцлерката Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила отдръпна кардиналното си противоречие с това решение на казуса, заяви Франс прес.

След решение в комисията по законодателна активност социалдемократите съумяха да внесат за гласоподаване в пленарна зала законопроект, който позволява браковете сред представители на един и същи пол и за пръв път дава на такива двойки разширени права за осиновяване.

Кандидатът на немските социалдемократи за канцлерския пост и техен сегашен водач, Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила, съобщи в неделя на партиен конгрес, че левоцентристката групировка няма да подпише в бъдеще съдружен контракт с никоя партия, в случай че тя не склони на узаконяване на еднополовите бракове. Консервативната коалиция в Германия, водена от Меркел, постоянно се е противопоставяла против това. В понеделник обаче канцлерката изненадващо за всички съобщи по време на ток шоу, че тематиката би трябвало да бъде "въпрос на съвест " за всеки парламентарист, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР