Германският милиардер Дитмар Хоп, който е собственик на SAP, футболния

...
Германският милиардер Дитмар Хоп, който е собственик на SAP, футболния
Коментари Харесай

Босът на Хофенхайм даде оптимистимна прогноза за ваксината срещу коронавируса

Германският милиардер Дитмар Хоп, който е притежател на SAP, футболния клуб Хофенхайм и на фармацевтичната компания CureVac, която създава ваксина против ковид, даде оптимистична прогноза за това по кое време може да е подготвена имунизацията.
" Всичко зависи от института " Пол Ерлих " (Федерален институт за ваксини). Първо би трябвало да се създадат проби върху животни, а по-късно и на хора. Но мисля, че можем да предположим, че през есента тя към този момент би трябвало да се предлага, когато ще пристигна идната вълна на инфекцията ", съобщи Хоп, представен от Frankfurter Allegemeine Zeitung.
 Босът на Хофе скочи на Доналд Тръмп поради ваксина против COVID-19
Германецът разкри, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в действителност е желал да закупи правата върху производството на тази ваксина. Той не отхвърли, че президентът на Съединени американски щати е предложил 1 милиард $. Неговата компания интензивно изследва основаването на имунизацията от януари.

Запитан за какво е отказал предлагането на стойност 1 милиард $ за правата върху лекарството, Хоп съобщи: " Аз персонално не съм разговарял с господин Тръмп, той е разговарял с компанията. Попитах ги какво мислят за това и разбрах, че не е алтернатива. Не е редно немска компания да създаде имунизацията и тя да се употребява извънредно в един район, а не в целия свят. Това не беше вид за мен ", разкри Хоп.

novini.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР