Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила Алексей Навални, докато

...
Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила Алексей Навални, докато
Коментари Харесай

Меркел тайно е посетила Навални в болницата

Германският канцлер Ангела Меркел скрито е посетила Алексей Навални, до момента в който той се е лекувал в клиниката „ Шарите “ в Берлин, заяви „ Шпигел “, базирайки се на личен източник. Други детайлности не са предоставени.
На 20 август създателят на фондацията за битка с корупцията беше приет в болница в Омск, откакто припадна в самолета. По-късно е превозен в Германия.
 Партията на Меркел не желае Русия да има достъп до проучванията на Навални Партията на Меркел не желае Русия да има достъп до проучванията на Навални
След приемане на такава информация ще бъде допустимо „ Новичок “ да се употребява по метод, който да го направи на практика не...
В началото на септември немското държавно управление разгласи, че руснакът е бил токсичен с вещество от групата бойни сътрудници " Новичок ". Бе оповестено, че немската разследваща работа BND има достъп до „ Новичок “ от 90-те години на предишния век.
Освен това той е изследван от към 20 западни страни, в това число Англия, Съединени американски щати, Швеция, Чехия. Русия, в сходство с президентски декрет от 1992 година, спря да се развива в региона на химическото оръжие и през 2017 година унищожи целия разполагаем ресурс от такива субстанции, което беше доказано от ОЗХО.
На 7 септември Навални е изписан от болничното заведение, положението му е приемливо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР