Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер

...
Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер
Коментари Харесай

Меркел посреща топло плана за Европа на Макрон

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила посреща топло предложенията на френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила за Европейския съюз, които той показа през вчерашния ден, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

Германия обаче се нуждае от време, с цел да изследва детайлно предложенията на Макрон, съобщи представителят на Меркел Щефен Зайберт. "Канцлерът приветства обстоятелството, че френският президент приказва с толкоз доста възторг и толкоз доста пристрастеност за Европа. Прекалено рано е обаче да се даде подробен отговор на предложенията на Макрон, предвиждащи общ бюджет на еврозоната и взаимни военни контингенти и интервенции ", сподели Зайберт. Той означи, че Меркел на драго сърце ще способства за дебата по предложенията на Макрон.

Вчера френският президент прикани Германия да се причисли към него в едно ново партньорство, с цел да помогне за използването на проекта му за Европа. "Очаква се първата опция за полемики по проекта на Макрон да е на следващия ден вечерта на европейската среща на върха, отдадена на цифровизацията, в естонската столица Талин ", уточни Зайберт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР