Германският гигант за спортна екипировка Адидас“ не може да се

...
Германският гигант за спортна екипировка Адидас“ не може да се
Коментари Харесай

Крах на гиганта Адидас: Меси предизвика срив в магазините и виртуалните продажби

Германският колос за спортна екипировка " Адидас “ не може да се справи  с неистовото търсене в целия свят на фланелки на Аржентина с номера и името на Лео Меси. В момента няма смисъл да се търси такава, тъй като просто няма наличност, заяви " Marca “. В магазините на “Адидас " са изчерпани количествата на фланелката с номер 10 и името на капитана на аржентинския тим. Няма значение размерът, от най-малкия до най-големия, за мъже или дами. Няма наличия. 

Световното състезание в Катар и класирането на аржентинския тим до финала по този начин надуха продажбите на фланелката, която така и така е една от най-търсените в света, че " Адидас “ се оказа неопитен. Известно е, че Лео Меси е измежду най-скъпоплатените рекламни лица на компанията.

От " Адидас " обясниха, че е невероятно за една нощ да се усили производството, с цел да се размени артикул, за който са знаели, че ще се търси доста, само че не толкоз, колкото при настоящия срив в магазините и виртуалните продажби.

Затова в този момент немската марка работи стремително, ако Аржентина стане международен първенец в неделя, екипът на " гаучосите “ и особено на Меси да бъдат налични допустимо най-скоро в огромна част от света, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР