Германският футболен шампион Байерн Мюнхен трябва да завърши до дни

...
Германският футболен шампион Байерн Мюнхен трябва да завърши до дни
Коментари Харесай

Байерн е много близо до трансфер на млада звезда на Аякс

Германският футболен първенец Байерн Мюнхен би трябвало да приключи до дни прехвърлянето на халфа на Аякс Раян Гравенберх, твърди нидерландският вестник "Де Телеграф ". Според изданието изпълнителният шеф на баварците Мануел Нойер в компанията на спортния началник Хасан Салихамиджич и техническия шеф Марко Непе са пътували предходната седмица до Амстердам, с цел да дадат персонално на управлението на Аякс първата си оферта за национала на Нидерландия. Това е станало допустимо, откакто самият футболист е дал единодушието си да премине в Байерн.

Твърди се, че Байерн е предложил първа оферта от 25 милиона евро за правата на футболиста, до момента в който Аякс желае 35 милиона за Гравенберх. Договорът на халф с клуба от Амстердам изтича през лятото на 2023 година.

"Играя за Аякс от дете и клубът постоянно се е отнасял добре към мен. Не мога да си потегли отсам без пари. Все още не съм приказвал с Нагелсман ", призна Гравенберх пред медията.

Халфът е едвам на 19 години, само че към този момент има 98 мача за Аякс, в които е вкарал 11 гола и е дал 13 асистенции.

Ryan Gravenberch deal. Bayern official bid is €15m guaranteed plus add-ons, I'm told. Variables could reach €10m in many years - potential €25m total value.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР