Германският футболен съюз (ГФС) започна разследване на инцидентите, провокирани от

...
Германският футболен съюз (ГФС) започна разследване на инцидентите, провокирани от
Коментари Харесай

В Германия започна разследване за инцидентите с феновете на Херта

Германският футболен съюз (ГФС) стартира следствие на случаите, предизвикани от последователите на Херта (Берлин) по време на мача им с Борусия (Дортмунд) в събота. Дисциплинарната комисия през днешния ден изпрати писма и до двата клуба, с които желае тяхните мнения за проблемите, които се разиграха на стадиона. Запалянковците от Берлин се сбиха с полицията в самото начало на мача поради повдигнат от тях транспарант, а вследствие на конфликтите 45 индивида бяха ранени и признати за лекуване с друга степен на контузии.

Hier das Video dazu... #BVBBSC pic.twitter.com/4iLXBtqr8f
— SK doKtor @RDR2 (@SK_doKtor) October 27, 2018 Инцидентът още веднъж започва дебата за допускането на пиротехника на стадионите, държанието на публиката, контрола върху това и упражняването на предварителна защита. В взаимно изказване на почитателите от Дортмунд и Берлин беше жигосано държанието на полицията и упрекнати точно чиновниците на реда за проблемите и безредиците. Но спортният шеф на Херта Михаел Преец не е склонен с това.

" Странно, доста необичайно е да схвана всичко това. Някой да ми изясни по какъв начин предизвика принуждение и по-късно чака полицията да си стои на местата и да не реагира, споделя Преец. 45 фена от Берлин са контузени, 10 от които вследствие на нахлуването на полицията в бранша. Шестима от служителите на реда също са контузени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР