Германският автомобилен гигант Volkswagen има исторически силни позиции на китайския

...
Германският автомобилен гигант Volkswagen има исторически силни позиции на китайския
Коментари Харесай

В Китай електрическият кросоувър Volkswagen ID.4 Crozz поевтиня с една четвърт и сега струва $20 060

Германският авто колос Volkswagen има исторически мощни позиции на китайския авто пазар, само че с напредъка на локалните производители на електрически автомобили стартира да изпитва компликации в ефикасното позициониране на личните си артикули на конкурентни позиции. Наскоро цената на локално сглобявания електрически кросоувър Volkswagen ID.4 Crozz в Китай падна до 20 060 $ от стартова цена от 26 700 $.

Както прецизира изданието CarNewsChina, електрическият автомобил е показан на китайския пазар през януари 2021 година и се сглобява от взаимно дружество на фирмите Volkswagen и FAW. Това е един от двата колегата на немския авто производител в Китай, като другият е SAIC, който посредством взаимното си дружество с Volkswagen също създава избрана гама електрически коли за локалния пазар. Така да вземем за пример неотдавнашното понижение на цената на електрическия хечбек ID.3 беше резултат от взаимното дружество сред SAIC и Volkswagen. А в този момент е време да се подхващат сходни ограничения за стимулиране на търсенето на ID.4 Crozz, създаван взаимно с FAW. Кросоувърите от серията ID.4 се оферират в Китай със задвижване на задните или на всички колела, като пробегът им е от 425 до 600 км по CLTC цикъла.

Всъщност електрическите коли ID.4 и ID.6 се създават в разнообразни разновидности от двете взаимни предприятия на Volkswagen в Китай, като цените и характерностите им леко се разграничават, тъй че понижението на цената на ID.4 Crozz въпреки всичко има за цел да усъвършенства статистиката на продажбите на една съответна трансформация на автомобила. Твърди се, че понижената цена се отнася за партида от 3000 автомобила, само че понижението на цената за ID.3 през юни също беше лимитирано, макар че в реалност 17 000 електрическия автомобил бяха продадени на понижена цена вместо плануваните 7000 единици.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР