Германските социалдемократи, опитващи се да вкарат живец в своята паднала

...
Германските социалдемократи, опитващи се да вкарат живец в своята паднала
Коментари Харесай

Шулц вдигна мерника на богаташите – готви им голяма секира

Германските социалдемократи, опитващи се да вкарат живец в своята паднала духом предизборна акция, дадоха обещание да покачат налозите за богатите и да отстранен плоския, удържан при източника, налог върху финансовите облаги в опит да си върнат поддръжката на гласоподавателите от работническата класа, оповестява " Ройтерс ". " Ще понижим данъчната тежест за ниските и междинните приходи и ще подкрепим фамилиите ", разяснява водачът на Германската социалдемократическа партия Мартин Шулц.

Тази стъпка би помогнала да се подтиква вътрешното търсене и да се понижи комерсиалния остатък на Германия посредством усвояване на повече импорт от други европейски страни, добави той.

" Нашето предложение е положително освен за Германия, само че и за Европа ", акцентира Шулц.

Той се надява да измести от поста канцлера Ангела Меркел, която се стреми към своя четвърти управнически мандат, на парламентарните избори на 24 септември.

Ала лявоцентристката Социалдемократическа партия, която понастоящем е младши сътрудник в ръководещата коалиция на Меркел, загуби инерция, откакто в началото реализира усилване на известността си след номинирането на Мартин Шлуц за нов водач на партията през януари.

С разкриването на проектите си по отношение на налозите, социалдемократите желаят да слагат въпроса за обществената правдивост в центъра на предизборната акция, въпреки че тематиката не е измежду централните до момента за гласоподавателите. Социологическите сондажи дават двуцифрена преднина за консерваторите на Меркел пред социалдемократите.

Шулц съобщи, че Социалдемократическата партия ще усили горната данъчна ставка за приходите от претовареност до 45% от сегашните 42 на 100. За да се избегнат по-високи налози за фамилиите от междинната класа, социалдемократите също по този начин желаят да вдигнат прага, от който се ползва най-високата данъчна ставка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР