Германските парламентаристи отхвърлиха вчера исканията на Алтернатива за Германия и

...
Германските парламентаристи отхвърлиха вчера исканията на Алтернатива за Германия и
Коментари Харесай

Германските депутати отказаха да разследват бежанската политика на Меркел


Германските парламентаристи отхвърлиха през вчерашния ден настояванията на " Алтернатива за Германия " и Свободната демократическа партия за следствие на имиграционната политика на канцлера Ангела Меркел, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Германската организация за бежанците, която обработва молбите за даване на убежища, от няколко седмици е упреквана, че е дала неправилно позитивен отговор на сходни претенции допълнително от 1200 случая в офиса си в Бремен, както се допуска, в подмяна на подкупи.

Правителството съобщи през вчерашния ден, че следствие не е належащо, защото парламентарната комисия, натоварена със скандалния случай, ще работи по-бързо.

Свободната демократическа партия и " Алтернатива за Германия " упорстват за по-строг надзор върху имиграцията и в политиката по депортиране.

Въпросът за бежанците е ябълката на раздора в немската политика от 2015 година, когато Ангела Меркел отвори границите на страната за над един милион мигранти от конфликтни зони в Близкия изток и Северна Африка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР