Германски общински съветник от крайнодясната партия Алтернатива за Германия беше

...
Германски общински съветник от крайнодясната партия Алтернатива за Германия беше
Коментари Харесай

Германски общински съветник сгази лука

Германски общински консултант от крайнодясната партия " Алтернатива за Германия " беше махленски поради надраскването на расистки знаци върху коли на бежанци от Украйна. Заради това той подаде оставка.

Общински консултант от немската крайнодясна партия " Алтернатива за Германия " подаде оставка, откакто беше махленски, че е надраскал свастики върху коли на украински бежанци.
-->
Общинският консултант от крайнодясната немска партия " Алтернатива за Герамния " Мартин Кюне подаде през днешния ден оставка, откакто управляващите разкриха, че е надраскал свастики върху украински коли в Баден-Баден. Това е станало през януари и март тази година.

 " Той не е направил никакви изказвания пред нашата парламентарна група по отношение на отправените към него обвинявания ", съобщи сътрудника му от парламентарната група Александър Арпаски. Самият Кюне не пожела да разяснява.

В началото на седмицата прокуратурата в Баден-Баден заяви, че съветникът е обвинен, че е развалил два автомобила с украински регистрационни номера с нацисткия знак и е изписал с огромни букви обидни думи върху транспортните средства. За това той е получил наказателно разпореждане за 50 дневни санкции, което към момента не е влезнало в законна мощ. Властите не оповестиха кой е локалният политик и към коя политическа група принадлежи, само че медиите бързо разкриха личността му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР