Германски кардинал в Католическата църква отбеляза, че папа Бенедикт никога

...
Германски кардинал в Католическата църква отбеляза, че папа Бенедикт никога
Коментари Харесай

Германски кардинал казва, че декларацията на папа Франциск за еднополови благословии „никога не би се случила“ при Бенедикт

Германски кардинал в Католическата черква означи, че папа Бенедикт в никакъв случай не би одобрил неотдавнашния едикт на папа Франциск позволявайки на свещениците да благославят хора в еднополови връзки.

Кардинал Герхард Мюлер направи коментара пред Ройтерс, до момента в който участва на събитие по случай една година от гибелта на папа Бенедикт в неделя.

„ Това в никакъв случай нямаше да се случи [при Бенедикт], тъй като беше толкоз двусмислено “, сподели Мюлер пред изданието за решението на Франциск. Мюлер е служил като доктринален началник на Църквата при Бенедикт, пост, който той губи при възкачването на Франциск.

Ватиканът разгласява новата си политика в средата на декември, заявявайки, че „ хората, търсещи Божията обич и благосклонност, не би трябвало не би трябвало да бъде подложен на „ обстоен честен разбор “, с цел да го получи. "

Папа Бенедикт XVI поздравява тълпата, събрала се на площад Сан Марко на 7 май 2011 година във Венеция, Италия.(Marco Secchi/Getty I...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР