Германската модна къща Hugo Boss обяви, че се е върнала

...
Германската модна къща Hugo Boss обяви, че се е върнала
Коментари Харесай

Hugo Boss отчита силен отскок в Китай през юни

Германската фешън къща Hugo Boss разгласи, че се е върнала към мощен напредък в Китай през юни и онлайн продажбите са скочили със 74% през второто тримесечие, като в същота време регистрира общо спад на продажбите с 59% за интервала на блокиране, осведоми Ройтерс. 

Компанията, известна със своите елегантни мъжки костюми, съобщи, че продажбите са нарастнали с 4% през тримесечието в континентален Китай, в това число двуцифрен растеж през юни.

Hugo Boss регистрира тримесечен доход от 275 милиона евро (323,51 милиона долара) и оперативна загуба от 124 милиона евро, като цяло подхожда на междинните прогнози на анализаторите надлежно за 288 милиона и загуба от 133 милиона.

Продажбите паднаха с 59% в Европа и 82% в Америка заради краткотрайните затваряния на магазините и внезапния спад в туризма. Компанията съобщи, че вълненията и демонстрациите в Съединените щати през май и юни са сложили бизнеса под по-голямо напрежение. 

От Hugo Boss чакат последователно усъвършенстване за втората половина на 2020 година, само че отхвърлиха да предоставят целогодишна прогноза заради несигурността на пазара. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР