Германската манекенка Хайди Клум се обвърза със 17 години по-младия

...
Германската манекенка Хайди Клум се обвърза със 17 години по-младия
Коментари Харесай

Хайди Клум загуби форма, преяла с паста

Германската манекенка Хайди Клум се обвърза със 17 години по-младия Том Каулиц на загадка гала на 22 февруари тази година, откакто разгласи годежа си през декември.

Супермоделът разгласява видео в Инстаграм, в което се пробва да се вмъкне в чифт розово-бели тесни панталони от нова сбирка в чест на своите почитатели.

Германската манекенка, към този момент на 46 години, шеговито отбелязва, че е яла прекалено много паста на медения си месец, заради това й е доста мъчно да успее да влезе в новото облекло от стилната линия на нейната другарка и блогърка Киара Ферагни.

„ Киара доста ти благодаря! Мисля, че си доста блага и да ми изпратиш тези дънки, само че мисля, че съм прекомерно едра за тях. Или може би на медения си месец ядох прекомерно доста паста в Италия, само че това е мястото, където тя би трябвало да се яде, нали…? ” сподели Хайди.

В понеделник вечер Хайди Клум, освежена от медения си месец, раздруса аления килим на „ 2019 MTV Video Music Awards “.

46-годишната майка на четири деца изглеждаше зашеметяващо в супер къса мини рокля с изрязано деколте и пайети.

„ Трябва просто да живеете благополучен живот, без да се притеснявате прекалено много за това, което хората мислят, тъй като терзанието единствено ще ви донесе повече бръчки “, сподели наскоро моделът.

Клум има четири деца – Лени на 14, Хенри, на 12, Йохан, на 11 и осемгодишната Лу, от някогашния си брачен партньор Сийл. Двамата се разделиха през януари 2012 година

Хайди и Том започнаха да се срещат, откакто Клум се раздели с търговеца на изкуства Вито Шнабел след три години връзка. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР