Германската компания Puma реши да прекрати спонсорството на израелския национален

...
Германската компания Puma реши да прекрати спонсорството на израелския национален
Коментари Харесай

Пума“ спира парите за националния отбор на Израел

Германската компания Puma реши да приключи спонсорството на израелския народен тим по футбол по финансови аргументи. Това оповестява Financial Times, базирайки се на свои източници, съобщи Българска телеграфна агенция.

Решението е взето преди година и няма нищо общо с апелите за протест на компанията от страна на потребителите на фона на продължаващия спор в линията Газа. Компанията реши да не възобновява контракта си с Израелската футболна асоциация и към този момент няма да дава екипи на израелския тим от 2024 година Според вестника, базирайки се на източници, осведомени със обстановката, Puma е решила да спре да спонсорира националния тим по финансови аргументи като част от новата маркетингова тактика на компанията, както и заради ограничавания пазар в Израел.

Puma също ще " прекрати партньорството си с някои други национални тимове " по търговски аргументи или заради несъгласия по отношение на изискванията за възобновяване на партньорството. По-специално компанията ще приключи съдействието си със сръбския народен тим през 2024 година Освен това се взема поради присъединяване на тимове в огромни интернационалните надпревари. Компанията ще продължи да " прави оценка съществуващите партньорства и всички нови благоприятни условия за създаване на повсеместен лист на националните тимове ".

Споразумение за партньорство сред немската компания и израелския народен тим по футбол беше подписано през 2018 година

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР