Германската канцлерка Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на

...
Германската канцлерка Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на
Коментари Харесай

Меркел разкри как се справя Германия с COVID-19

Германската канцлерка Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година в Хамбург. Семейството се сподели през днешния ден, че нейната страна досега е "издържала " теста с ковид, само че добави, че към момента следва тежка работа за ограничението на пандемията от COVID-19, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

"До момента издържахме теста прекомерно добре ", сподели Меркел в постоянното си седмично видеообръщение. "Огромната част от хората в нашата страна се ръководеха от нерешителност, здрав разсъдък и отговорност за към близките ". Меркел предизвести хората да не позволяват бдителността им да бъде притъпена от лъжливо възприятие за сигурност. "Сега някои хора имат вяра, че откакто нямаше страдалчество в големи мащаби, заплахата не е била толкоз огромна. Това е илюзия! ".

Броят на доказаните случаи на ковид в Германия се усили с 353

Консервативната канцлерка изрази вяра, че по-нататъшното облекчение на рестриктивните мерки поради ковид ще стане допустимо, само че сподели, че разчита хората да продължат да бъдат виновни. Въпреки че в Германия има огромен брой инфектирани с ковид, броят на смъртните случаи остана относително невисок. Новите случаи спаднаха внезапно, откогато през март държавното управление на Меркел вкара поредност от ограничавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР