Германия започна с победа под ръководството на новия селекционер Юлиан

...
Германия започна с победа под ръководството на новия селекционер Юлиан
Коментари Харесай

Германия обърна САЩ в неофициалния дебют на Нагелсман

Германия стартира с победа под управлението на новия селекционер Юлиан Нагелсман, откакто се наложи над Съединени американски щати с 3:1 в контролна среща, играна в Хартфорд, Кънектикът.


Началото на дуела не бе положително за Бундестима, който изостана в резултата в 27-та минута след точната намеса на Кристиан Пулишич. Десетина по-късно Илкай Гюндоган възвърне равенството. След почивката германците натиснаха и стигнаха до триумфа с два гола в границите на три минути. Първо, Никлас Фюлкруг бе прецизен в 58-та минута, а малко по-късно асистира за попадението на Джамал Мусиала.

До края " янките " нямаха сили за отговор и по този начин международният първенец за 2014 стартира сполучливо ерата на Нагелсман, който застана отпред за непрекъснато на тима след раздялата с Ханзи Флик. Маншафтът победи и вицешампиона от Катар Франция в другарски мач, само че тогава бе воден краткотрайно от Руди Фьолер.

Германия продължава подготовката си за домашното европейско състезание идващото лято с нова инспекция в Съединени американски щати, този път против Мексико в сряда от 03:00 часа българско време. Американците пък играят с Гана. Африканците изгубиха от Мексико с 0:2 в друга контрола след головете на Ървинг Лосано и Уриел Антуна. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР