Германия си гарантира участие на Мондиал 2018 в Русия и

...
Германия си гарантира участие на Мондиал 2018 в Русия и
Коментари Харесай

Германия е на Мондиал 2018 след бой над Северна Ирландия

Германия си подсигурява присъединяване на Мондиал 2018 в Русия и на доктрина. Това стана факт откакто играчите на Йоахим Льов победиха с 3:1 като посетители Северна Ирландия и завоюваха група " С " на зона Европа.

Себастиан Руди откри резултата във 2-ата минута, а Сандро Вагнер вкара за 0:2. Йошуа Кимих повиши на 0:3 в 86-ата минута, а в добавеното време Джош Маджейнс оформи крайния резултат.

Бундестимът събра 27 точки откакто досега е спечелил всичките си 9 мача в своята група. Това бе и 46 следващо посещение в международна подготовка за германците, в което не позволяват проваляне.

 Чехия победи Азербайджан с 2:1
Чехия измъкна трите точки в Азербайджан (ВИДЕО)

Чехите заеха трето място в своята група след днешния триумф

Двубоят стартира чудесно за Германия, като още във 2-ата минута Себастиан Руди откри резултата. След офанзива на гостите по десния фланг топката беше избита отвън наказатлното поле, където халфът на Байерн я посрещна с бомбен шут и я заби под гредата. Малко по-късно и Сандро Вагнер можеше да вкара, само че не сполучи.

 Снимка 316251
Източник:

В 18-ата минута нападателят на Хофенхайм нацели гредата след центриране на Кимих. Три минути по-късно Томас Мюлер откри Вагнер, който се обърна и с прекрасен удар осъществя за 0:2.

До края на полувремето Дракслер и Хумелс имаха положителни благоприятни условия да вкарат, само че бяха неточни.

През второто полувреме темпото на игра поспадна. В 51-ата минута стражът на домакините със сетни сили мазета удар на Мюлер. Малко по-късно Хумелс стреля с глава право в Макгавърн.

 Снимка 316252
Източник:

В 77-ата минута Конър Уошингтън нацели гредата с удар от далечна отдалеченост. В 86-ата минута Йошуа Кимих се възползва от неприятно изчистена топка от отбраната на домакините и с удар от осъществя трети гол за гостите. Джош Маджейнс осъществя почетно попадение за Северна Ирландия в последните секунди на дуела.

Така Германия завоюва група " С " с 27 точки, а Северна Ирландия остава на второ място с 19.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР