Германия разработва отговор на руските ракетиГермания води тайни преговори със

...
Германия разработва отговор на руските ракетиГермания води тайни преговори със
Коментари Харесай

Германия разработва отговор на руските ракети

Германия създава отговор на съветските ракети
Германия води секрети договаряния със Съединени американски щати за приемане на достъп до секретна технология, която ще разреши създаването на ново потомство системи ПРО за опълчване на най-новите съветски оръжия. Това оповестява Defense News, базирайки се на отчет на министерството на защитата на Федерална Република Германия.

Става дума за немската стратегия „ Тактическа система за противовъздушна защита със междинен обхват “ (TLVS), която се основава въз основа на „ Системата за противовъздушна защита със междинен обхват “ (MEADS) на компанията „ Локхийд Мартин “.

Двете страни разискват даването на Германия на „ шесто равнище на достъп “ до американските технологии. Това равнище на достъп дава опция да се ползва по този начин нареченият симулатор на държание на ракетата прихващач MSE PAC-3. Предполага се, че този логаритъм може тъкмо да покаже по какъв начин ракетата прихващач ще работи при вражеска офанзива със заложени параметри, т.е. дали може да я отрази или не.

С помощта на MSE PAC-3 Берлин разчита да модернизира своята система TLVS, а също по този начин се надява, че ще може да прихваща новите съветски „ Искандери “ и свръхзвукови ракети, написа DefenseNews.

Изданието отбелязва, че за момента сред Германия и Съединени американски щати няма взаимно съгласие по този въпрос. /РИА „ Новости “
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР