Германия отпадна за втори пореден път в групите на Мондиал.

...
Германия отпадна за втори пореден път в групите на Мондиал.
Коментари Харесай

Исторически срам за Германия след второто поредно отпадане в групите на Мондиал

Германия отпадна за втори следващ път в групите на Мондиал. Това се случи нощес, откакто отборът победи с 4:2 Коста Рика, само че след триумфа на Япония над Испания с 2:1 немците потеглиха към Берлин. 
Прочетете още
Срамът за Германия е голям, тъй като за първи път в историята на немския народен тим отборът отпадна за втори следващ път в груповата фаза. Преди четири години в Русия тогава като настоящ международен първенец немците отпаднаха в група с Мексико, Южна Корея и Швеция. 

В цялата история на Германия националният тим е пропущал единствено един път Световно през 1950г., само че тогава тимът няма право да играе в квалификациите и да взе участие на Мондиала поради Втората международна война. 

В идващите Мондиали Германия в никакъв случай не беше отпадала в групова фаза, само че това се случи през 2018-а и в този момент 2022-а година. 

Един от водачите на немците Томас Мюлер загатна, че ще се откаже от националния тим, а скоро ще се взема решение и бъдещето на селекционера Ханзи Флик. Решението ще бъде на Германската футболна федерация, откакто Флик показа отчета си за представянето на Мондиала. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР