Германия може да стигне до полуфиналите на Световното първенство по

...
Германия може да стигне до полуфиналите на Световното първенство по
Коментари Харесай

Левандовски прогнозира: Германия на полуфинал

Германия може да стигне до полуфиналите на Световното състезание по футбол, а тогава всичко ще бъде допустимо, безапелационен е полският национал Роберт Левандовски.

Той прекара 12 години от професионалната си кариера в локалния футболен шампионат с тимовете на Борусия (Дортмунд) и Байерн (Мюнхен), преди да премине в редиците на испанския Барселона през лятото.

Левандовски счита, че четирикратните носители на международната купа не трябва да бъдат подценявани.

" Германия има добра примес от опитни и млади футболисти. Напоследък националният тим е в добра форма и несъмнено може да стигне до полуфиналите, а по-късно всичко е допустимо.

Германия още веднъж ще бъде от най-опасните тимове на шампионата ", сподели 34-годишният нападател в изявление за списание " Кикер ".

Левандовски завоюва требъл с Байерн през 2020 под управлението на Ханзи Флик, който в следствие пое националния тим.

" Той е доста добър треньор и с него Германия може да стигне надалеч в шампионата ", добави полякът.

Левандовски е по-резервиран в упованията си за личния му тим. Поляците са в група с Аржентина, Мексико и Саудитска Арабия.

" Всеки мач ще бъде сложен, защото футболистите сега са в най-хубавата си форма. Всички ще се хвърлят крепко и ще рискуват, защото сред първия и последния мач в груповата фаза няма доста време ", приключи нападателят на Барселона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР