Германия е категорична, че предложените от Берлин на Варшава ПВО

...
Германия е категорична, че предложените от Берлин на Варшава ПВО
Коментари Харесай

ГЕРМАНИЯ Е КАТЕГОРИЧНА: ПВО системите Пейтриът са за НАТО, а не за Украйна

Германия е безапелационна, че препоръчаните от Берлин на Варшава Противовъздушна отбрана системи " Пейтриът " са за отбрана на територията на НАТО, а не за Украйна. По този метод Германия се опълчи на настояванията на Полша системите " Пейтриът " да бъдат изпратени в Украйна.

" Тези " Пейтриът " са част от интегрираната противовъздушна защита на НАТО, което значи, че са предопределени да бъдат ситуирани на територията на НАТО ", съобщи министърът на защитата на Германия Кристине Ламбрехт, заяви Ройтерс, представена от БНР.

" Всяко потребление отвън територията на алианса ще изисква предварителни полемики с НАТО и съдружниците ", добави Ламбрехт.

Припомняме, че Германия предложи на Полша Противовъздушна отбрана системи " Пейтриът " откакто ракета падна на полска територия и умъртви двама души предходната седмица. Вместо това министърът на защитата на Полша Мариуш Блашчак предложи Берлин да изпрати системите " Пейтриът " в Украйна:

" След продължаващите съветски ракетни офанзиви в Украйна, желаех от Германия батареите Patriot, препоръчани на Полша, да бъдат трансферирани в Украйна и ситуирани на западната й граница ", написа в Туитър министърът на защитата на Полша.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР