Германия е готова да приеме дезертьори от руската армия, застрашени

...
Германия е готова да приеме дезертьори от руската армия, застрашени
Коментари Харесай

Германия е готова да приеме руски дезертьори, които са застрашени от репресия

Германия е подготвена да одобри дезертьори от съветската войска, застрашени от съществени репресии, предадоха международните организации, като се позоваха на немския министър на вътрешните работи Нанси Фезер пред изданието " Франкфуртер алгемайне цайтунг ", написа Българска телеграфна агенция.

" Онзи, който се опълчва безстрашно на Путин и се слага по този метод в огромна заплаха, може да изиска политическо леговище в Германия ", съобщи Фезер.

Подобно изявление направи в Туитър през вчерашния ден и немският министър на правораздаването Марко Бушман. " Всички, които ненавиждат пътя, определен от Путин и обичат демократичната народна власт, са добре пристигнали в Германия ", написа през вчерашния ден министърът либерал. Получаването на политическо леговище обаче не е автоматизиран развой. Става дума за самостоятелни решения, които са свързани с инспекция на сигурността, напомни през днешния ден вътрешната министърка.

От няколко месеца Германия е приела 438 съперници на Кремъл, които са заплашвани или преследвани от съветските управляващи, уточни Фезер. Тя разясни, че по-специално измежду тях има публицисти.

Междувременно Министерството на защитата на Руската федерация сподели фрагменти от идването през нощта на освободените от украинците съветски военнопленници, 55 на брой. Руските военни дойдоха със аероплан на летище в Русия на незнайно място.

Заедно с военните против 215 украински бойци, измежду които над 100 от полка " Азов " дружно с техните петима командири. Руската страна получи при размяната и украинския политик Виктор Медведчук, за който се твърди, че е кум на Путин, който беше задържан при започване на войната.

През това време на представителя на Кремъл Дмитрий Песков му се наложи да отбрани сина си Николай , наклеветен, че е отказал да бъде мобилизиран. Реакцията на Песков беше в отговор на издание на видеозапис от телефонен диалог, породил дискусия в интернет и обвързван с Николай Песков, съобщи Франс прес.

Във видеокадри от този телефонен диалог блогър звъни на сина на Песков и се показва за боен, набиращ мобилизирани резервисти за съветската атака в Украйна след публикуването на указа на съветския президент Владимир Путин.

" Днес Ви е изпратена повиквателна ", споделя блогърът Дмитрий Низовцев, който е водещ в канала в ЮТюб " Народна политика ", основан в поддръжка на съветския опозиционер Алексей Навални, който е в пандиза.

" На повиквателната има номер, на който да се обадите и на следващия ден в 10 ч. сутринта Вие би трябвало да се явите в център за резервисти ", споделя блогърът с корав звук, с цел да наподобява майтапът по-автентичен.

32-годишният Николай Песков за малко наподобява комплициран, преди да съобщи: " Очевидно е, че няма да дойда на следващия ден в 10 ч. сутринта ", намеквайки, че няма да се остави да бъде вербуван в армията. " Вие би трябвало да разбере, щом знаете, че съм господин Песков, че не е изцяло редно аз да съм там. Ще уредя този въпрос на друго равнище ", споделя още младият Песков. " Нямам никакъв проблем да пазя родината. Но би трябвало първо да схвана какво може да се направи, що се касае до мен ", прибавя той.

Това видео незабавно се завъртя в интернет и Дмитрий Песков бе приканен от публицистите да изясни реакцията на сина си. Той съобщи, че е в течение на случилото се, само че добави, че не е била оповестена цялата версия на този телефонен диалог със сина му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР