Германия достави на Украйна втория зенитно-ракетен комплекс Ирис-Т от обещаните

...
Германия достави на Украйна втория зенитно-ракетен комплекс Ирис-Т от обещаните
Коментари Харесай

Германия предаде на Украйна модерна зенитно-ракетна система

Германия достави на Украйна втория зенитно-ракетен комплекс " Ирис-Т " от обещаните четири , оповестява немският вестник Sueddeutsche Zeitung, базирайки се на " държавни кръгове ". Това към момента не е публично доказано: в дългия лист на доставките като част от военната поддръжка на Украйна на уеб страницата на Федералното канцлерство към момента попада единствено един комплекс.

По-късно доставката на втория комплекс " Ирис-Т " беше доказана и от списание Spiegel, също цитирайки свои неназовани източници.

" Ирис-Т " е най-новата немска система за противовъздушна защита, която даже към момента не е на въоръжение в немската войска . Противовъздушната защита на Украйна остава мощно подвластна от създадените в Съюз на съветските социалистически републики оръжия и Киев и неговите западни сътрудници се тревожат, че. Западните страни започнаха да доставят лични системи за Противовъздушна отбрана в Украйна, само че тяхното количество, както и запасите от муниции за тях, са мощно лимитирани .
 Зеленски изиска от Съединени американски щати далекобойна артилерия и авиация
Зеленски изиска от Съединени американски щати далекобойна артилерия и авиация

По време на диалога си с ръководителя на Камарата на представителите на Конгреса на Съединените щати Кевин Маккарти

По-рано бе обявено, че ракетна система за предходната седмица. Това се показва в уеб страницата на немското държавно управление.

Това е първата система " Пейтриът ", която Берлин изпраща на Киев. В допълнение са доставени и ракети за Противовъздушна отбрана системата, както и 16 бронирани камиона Mercedes Benz Zetro, с които общият им брой доближава 76.

Съединени американски щати също са дали обещание две батареи " Пейтриът " и в края на март в Оклахома за тяхното потребление. пък е дала обещание две единици " Пейтриът ".
 Кремъл:
Кремъл: " Пейтриът " е законна цел на съветските удари в Украйна

Напрежение сред Съединени американски щати и Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР