Гери-Никол удари дъното и яко заорава надолу След като кариерата й

...
Гери-Никол удари дъното и яко заорава надолу
След като кариерата й
Коментари Харесай

Удари дъното! Гери-Никол като във филм за възрастни

Гери-Никол удари дъното и крепко заорава надолу

След като кариерата й е цялостна злополука, тя потегли по пътя на най-малкото противодействие. Мнозина даже заподозряха, че варненката си вади пари от платформата за възрастни. Не че Герито има потребност от пари при този богат баща, който й угажда за всички прищявки, а поради вулгарната тръпка, която изпитва от к@рвенските подиуми, които провокира.

Поредната изцепка за Гери бе преди дни, в нощен клуб. Там разгонената мома се награби с някогашния си, без са се интересува нито от близките, нито какво усещане прави с вулгарното си държание. Като разгонена жрица на любовта тя се търкаше задните елементи в предницата на някогашния си Мартин Гешев.

Двамата бяха неразделни преди години, само че по-късно се парясаха. А пропадналата певица се метна в обятията на силовия биткаджия Стоян Копривленски.

И него, както и предходните си гаджета, помъкна по екзотични почивки в далечни дестинации. И не спираше да пуска фотоси по какъв начин горещо се мляскат, обарват и  въобще жадуват един за различен. Само че „ идилията “ евентуално омръзна на ММА боецът и той я заряза. А Гери-Никол изтри всичките си общи фотоси с него.

А снощната сценка на вулгарното й натискане с някогашния й, модела Мартин Гешев напряко взриви нета. Хората погнусени  и със жлъч разясниха лековитото държание на певицата и гаджето й в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР