Гери-Никол прекара една дълга почивка на остров Бали, където посрещна

...
Гери-Никол прекара една дълга почивка на остров Бали, където посрещна
Коментари Харесай

Гери-Никол се върна от Бали с променена визия

Гери-Никол прекара една дълга отмора на остров Бали, където посрещна и декемврийските празници. През цялото време тя радваше правилните си почитатели с горещи фотоси от там. За страдание, всяко хубаво нещо има своя край и от няколко дни родната изпълнителка към този момент е на българска земя.

Първото нещо, което екстравагантната изпълнителка направи, незабавно щом стъпи в столицата, бе да посети салона за хубост и обичания си фризьор Ивайло Колев. Гери-Никол изненада феновете си с друга и освежена визия, написа trafficnews.bg.

Докато беше на екзотичната си отмора тя се появяваше на всички снимки с мокра или сплетена на плитки коса в характерен за островитянски жанр, само че през днешния ден певицата показа на стори фотоси с новата прическа, с която посреща 2021 година.

Гери-Никол е заложила на по този начин настоящия дълъг бретон и е добавила светли руси кичури из цялата си коса.

Други известни у нас дами не пропуснаха да дадат своето утвърждение за визията и и сложиха своите мнения под фрагментите на рап дивата. Сред тях бяха Дара, Жанета Осипова и други.

Припомняме, че неотдавна Гери-Никол се раздели с ММА боецът Дани Илиев, с който имаха бурна обич през миналата година. На Бали Гери-Никол се завърна към провокациите и показа поредност фотоси от плажовете на далечния остров.

Там тя е снимала и ново видео, с което напълно скоро ще изненада своите фенове.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР