Гери-Никол отдавна споделя намеренията си да стане първата българка успешно

...
Гери-Никол отдавна споделя намеренията си да стане първата българка успешно
Коментари Харесай

Гери-Никол пробива и на руския пазар

Гери-Никол от дълго време споделя желанията си да стане първата българка сполучливо пробила в международния музикален бизнес и наподобява през 2018 година варненката напълно ще се приближи до фантазията си, оповестява "Хот Арена ".

"Яката дупара " е уредила дует с съветската мегазвезда - Тимати. Рапърът е най-хитовият съветски музикант сега и има над 10 милиона почитатели. Руснакът е прочут със скъпите си клипове, които му отреждат челни места за качество в международния музикален пазар.

Списание "Форбс " слага Тимати на 4-то място в класацията за най-богати съветски звезди.

Връзката сред двамата направил Филип Киркоров, който също има дует с Тимати. Киркоров,също като Гери е варненец и двамата имали общи познати. Все още новината се пази в загадка, чака се Тимати и Гери-Никол да се срещнат в София през февруари, когато руснакът има концерт у нас.

Руската звезда елементарно се съгласил за дует, откакто се срещнал с творчеството на Гери. Рапърът бил впечатлен и от външния й тип, той е прочут познавач на женската хубост като има дете от една от най-красивите съветски манекенки - Алена Шишкова. Реализирането на парче, било обвързвано с известни компликации поради високото равнище, което поддържа руснакът с дуетите си с Фло Рида, Снууп Дог и други международни звезди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР