Гери-Никол не е на себе си от любов. Това видяха

...
Гери-Никол не е на себе си от любов. Това видяха
Коментари Харесай

Гери-Никол не е на себе си! Взриви чалга клуб със секс изпълнения

Гери-Никол не е на себе си от обич. Това видяха преди дни посетителите на едно от най-популярните столични заведения в София, където постоянно участия имат величия на родния попфолк. Звездата цяла нощ се е натискала там с гаджето си.

" Гери и момчето, с което беше пристигнала, единствено дето не вършиха секс в сепарето си ", разясниха пред " Уикенд " очевидци на буйната демонстрация на младата певица. Тя пристигнала в клуба в компанията на трима мъже – своя коафьор Ивайло Колев, фризьора на президентшата Деси Радева – Любен Николов, и едно непознато за присъстващите в клуба момче, което било обект на нейните усеща във въпросната нощ.

" Двамата не стопираха да се опипват и да си пускат езици! ", описаха участвали в заведението. Според тях, певицата си изкарвала доста добре и не се тормозила, че по неин адрес ще тръгнат злословия поради невъздържаното ѝ държание. Въпреки това забранила да я снимат, защото желала да резервира в загадка обекта на своята пристрастеност. Освен това предпочитала почитателите ѝ да не знаят, че обича да купонясва с чалга. 

Според осведомени, компанията на Гери-Никол във въпросната вечер доста приличала на " излизане по двойки ". За нейния коафьор Ивайло Колев се приказва, че преди години е имал сериозна връзка с сътрудника си Любен. След това се разделили и той се събрал с Цецо Андреев, с който относително до неотдавна работеха дружно. Преди няколко месеца обаче двамата сложиха завършек на връзките си и нищо чудно Ивайло да се е върнал при коафьора на президентшата. 

За интимните връзки на Гери пък се носят митове, само че нито една от тях не е публично доказана от певицата. Най-популярните злословия през годините са, че е имала спекулация с Ники Михайлов и с сътрудника му Благой Георгиев. " Уикенд " даже пусна фотоси по какъв начин младата певица си разменя милувки с последния. Твърди се обаче, че от лятото тя имала сериозна връзка със собствен сътрудник – рапър. Това е едва прочут реализатор с прякор Капо Верде от също по този начин безизвестното за необятната общност трио " БНР (Бандата на ръба) ", което обаче набира все по-голяма известност измежду младежите.

Не е изключено, в случай че връзките с Гери се задълбочат, скоро триото да се трансформира в рап сензация, с помощта на поддръжка от татко ѝ.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР