Гери Малкоданска вдигна чудно парти за рождения ден на сина

...
Гери Малкоданска вдигна чудно парти за рождения ден на сина
Коментари Харесай

Гери Малкоданска проговори за най-важния мъж в живота си

Гери Малкоданска подвигна чудно празненство за рождения ден на сина с Лео, който през вчерашния ден стана на 1 година. Синоптичката на Нова телевизия претърпя тежко раждане, при което бебето пристигна на бял свят недоносено и изкара първите си седмици в кувьоз. Самата тя пък лежа за задържане в болница дълго преди да стане майка и се придвижваше с инвалидна количка.



Днес тези неприятности са зад тила й и водещата има сериозен мотив за празник. „ Най-великият ден от годината - 31.07! Да се брои от 2018.Планета Лео през днешния ден се завъртя изцяло към оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е неповторимо нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си чувство. Това е планетата на безграничното благополучие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, от време на време мрънкането, на хубостта също. Поне за майка му. Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста обич.

Все описват по какъв начин като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората! А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописуемо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и... единствено се молиш да не слизаш в никакъв случай от нея. Пък, в случай че би трябвало, и на косъм да висиш.
Много го обичам този чипоносия. С огромните сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам единствено да ми е здрав. Пък аз, в случай че би трябвало и на метла ще хвърча към неговата планета. Само да съм до него...


Честит рожден ден, обич! Честит рожден ден, Лео! “, написа Малкоданска в обществените мрежи. Бащата на порасналото момче е дизайнерът Александър Ковачев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР