Гери Малкоданска не може да кърми сина си Лео. Синоптичката

...
Гери Малкоданска не може да кърми сина си Лео. Синоптичката
Коментари Харесай

Защо Гери Малкоданска не може да кърми?

Гери Малкоданска не може да кърми сина си Лео. Синоптичката стана майка преди месец. Тя разгласи хубавата вест в формалните си страници в обществените мрежи с дълъг пост и фотоси. „ Meet Leo… Време е да кажем ДОБРЕ ДОШЪЛ на един дребен, само че доста мощен мъж! Здравей, Лео! Ти си… ти си приказка! “, написа щастливата майка във Facebook.

Още тогава Малкоданска заяви, че дребния Лео се е появил прекомерно рано на бял свят. „ Приказка, която стартира доста по-рано, в сравнение с трябваше. Приказка, която на моменти беше страшна и жестока. Приказка, която още ми е мъчно да описвам. Приказка от същинския живот. Изпълнена с доста падения, само че и с доста обич и вяра “, написа Гери.

Гери сподели сина си

View this post on Instagram
A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on Sep 1, 2018 at 10:50am PDT

„ Лео е моят дребен воин, роден много преди термин. Днес той към момента трябваше да бъде в корема ми. Но всичко това оставяме в предишното. Защото към този момент сме дружно. Защото сме мощни. Защото той е прелестен. Защото, в случай че Лео беше Чарли, той щеше да има доста АНГЕЛИ и е време да им благодарим. Защото го заслужават! “, споделя синоптичката от Нова тв.

Стресът от появяването на дребния Лео толкоз рано обаче се отразил зле на Малкоданска. Покрай паниките от преждевременното раждане кърмата на синоптичката спряла, написа ХотАрена, базирайки се на „ Уикенд “. Малкоданска доста съжалявала, че не може да даде на бебето си храната, която е най-полезна за него.

View this post on Instagram
A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on Sep 28, 2018 at 10:52am PDT

Въпреки преждевременното раждане, с помощта на грижите на лекарите, дребния Лео бързо укрепва и е изписан от болничното заведение. А синоптичката благодари освен на лекарите, които са се грижили за нея и за бебето, само че и на цялото си семейство за поддръжката в сложните моменти, през които минава.

„ Благодаря, доктор Иван Малкодански. Че си мой брат! И че си моя упора. Че ме изтърпя във всички слаби моменти “, написа Малкоданска, с цел да благодари на брат си. „ Благодаря, Венета Малкоданска. Ти си МЕЧТА – майка-мечта, баба-мечта, човек-мечта. Ти безусловно „ износи “ дружно с мен още едно детенце “, написа още щастливата майка. Синоптичката не пропуща да благодари и на своя обичан мъж. „ Благодаря Александър Ковачев (Alex Kovatchev). Че си до мен! Че детето ми носи твоето име. Ние сме екип и знам, че ще се оправим с каквото ни е писано “, написа синоптичката при появяването на Лео.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР