Гери Малкоданска е една от най-харесваните синоптички в България, но

...
Гери Малкоданска е една от най-харесваните синоптички в България, но
Коментари Харесай

Синоптичка на Нова показа жилището си за 2 милиона лева: Каза й го направи

Гери Малкоданска е една от най-харесваните синоптички в България, само че малко на брой знаят в какъв разкош живее тя. 

Гери Малкоданска отпразнува рождения ден на щерка си у дома и не пропусна да се изфука с първокласното си " мъдро “ жилище за 2 милиона лв..

Синоптичката разгласява цялостна изложба от фотоси на празненството, на които се вижда изисканото обзавеждане на дома й, пише Intrigi.bg.



Дизайнер на жилището е брачният партньор й Алекс Ковачев, който е прочут с модернистичните си интериорни решения. Неслучайно компанията му постоянно поема огромни планове и печели доверието на редица задгранични вложители.



" Умното “ жилище се ръководи напълно от Google система с гласово различаване. Изкуственият разсъдък пуска щорите, тв приемника, хладилника, кафемашината и прочие Апартаментът разполага с три спални, две бани, огромна кухня и хол с столова. Големият наследник на Гери и Алекс – Лео, си има лична момчешка стая, а в момичешката стая на дребната Белла постоянно на посетители идва огромната щерка на Ковачев от първия му брак.



Жилището се намира в богаташки квартал, отвън задимените улици и бизнес здания на София, измежду доста зеленина, с невероятна панорама към Витоша.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР