Гергана Божанова, вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса, днес подаде жалба в

...
Гергана Божанова, вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса, днес подаде жалба в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Жената на Нотариуса с чанта за 20 бона

Гергана Божанова, вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса, през днешния ден подаде тъжба в Софийския областен съд. Вдовицата загатна, че е била заплашвана, само че отхвърли да разкрие детайлности. Тя описала елементи в сигнала, който подала до районната прокуратура.

" Никой не приказва, че убиха бащата на две дребни деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито " - обявиха майката и брачната половинка на Мартин Божанов - Нотариуса.

" Защо българското общество не се занимава с това, че беше погубен бащата на две дребни деца ", пита също по този начин Гергана. Майка му Стойка Манерс изясни, че не е живяла в България 31 години. Върнала се преди 2-3 години, с цел да оказва помощ с внуците. По-думите ѝ синът ѝ постоянно е имал законен и легален бизнес. Имал 2 магазина и ресторант, който трябвало да се отвори. Работел от 20-годишен.

Само Lupa.bg видя, че някогашната риалити героиня и корица на " Плейбой " е с чанта " Шанел ", която коства $11 000 или 19 731 лв., съвсем 20 бона! Дори и Николета Лозанова не носи по-скромни аксесоари. Интересно от кое място Гергана има пари за една от най-скъпите международни марки. Дали е спестявала от майчинството си, или пък е от заплатата й като чиновник в ГДБОП?



Чантата на Гергана



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР