ГЕРБ започнаха да асимилират дясното, процес който отдавна се

...
 ГЕРБ започнаха да асимилират дясното, процес който отдавна се
Коментари Харесай

Волт: ГЕРБ асимилира дясното, посегна на СДС

” ГЕРБ започнаха да асимилират дясното, развой който от дълго време се вижда посредством закачането на ревера на разнообразни десни персони, само че най-после направиха и най-голямата крачка! 30 години след началото на прехода посегнаха и на Съюз на демократичните сили. Текущото Съюз на демократичните сили ми е мъчно д а разясня, само че признакът Съюз на демократичните сили има своята тежест. С тази крачка завършва и самият преход, най-малко персонално за мен. Оттук накъде!?
Егото, икономическите ползи и зависимости стопират демократичната общественост да се сплоти същински. А какво значи това? Това значи една партия, един водач, една визия за развиването на България и Европа. Готова ли е общността за подобен диалог, подготвена ли е да приказва за обществена политика, за опазване на здравето, за спорт, за пенсии, а освен за правораздаване, енергетика, мафията и Русия? Да, има и тематики, които се наблюдават - дребен бизнес и електронно ръководство, само че не е задоволително. В това пространство има водачи, има и доста ръководители, само че има ли разсъдък? Тук е значимо да се организира и диалогът за ГЕРБ, само че цялостното отказване, не е методът. Все отново един милион души са дали своят вот за тях, има и естествени, и доста разочаровани хора измежду техните редици, които би трябвало да се привлекат.

Разбира се, преференциите, мюфтийството, пенсиите, целувката с Движение за права и свободи, корупционните кавги и доста други неща няма по какъв начин да се одобряват и аз персонално не го одобрявам! Но в възможен идващ парламент, в случай че ръководството зависи от демократичната общественост, само че в коалиция с ГЕРБ (дежавюто с РБ), какво се прави?

Трябва доста ясно да се съобщи на гласоподавателя и то в този момент, не когато дойдат тези избори - ще отхвърляме ли ГЕРБ единствено досега, в който се седне на масата с тях, играно доста пъти (на национално и локално ниво) все с настъпване на мотиката. А дали има водачи тази общественост ще забележим през актуалната седмица! "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР