ГЕРБ внесе в Централната избирателна комисия (ЦИК) 9999 подписа за

...
ГЕРБ внесе в Централната избирателна комисия (ЦИК) 9999 подписа за
Коментари Харесай

ГЕРБ внесоха в ЦИК 9999 подписа за местните избори: Тръгваме за победа

ГЕРБ внесе в Централната изборна комисия (ЦИК) 9999 подписа за регистрация за локалния избор на 29 октомври. От партията не оповестиха кой ще бъде кандидадът им за кмет на столицата, само че разясниха, че няма да е инцидентен и че схваща от проблемите на града.

" За София ГЕРБ ще предложи квалифициран човек, който схваща от София, който схваща от политика и не е попаднал инцидентно на някаква позиция. Не търсим някакъв опит ", изясни пред публицисти депутатът Тома Биков.

На въпрос дали ръководителят на Народното събрание Росен Желязков е измежду обсъжданите имена в кметската конкуренция за столицата, Биков беше безапелационен, че в този момент няма да бъдат обявени никакви имена, тъй като това щяло да породи спекулации. Защо би трябвало да организираме гатанки, попита Биков.

Имаме претенденти в 265 общини, цялостни листи, добави Георг Георгиев, ръководител на Младежи ГЕРБ.

Тръгваме към победа на локалните избори с вярата, че това само може да предотврати това, което се случи на национално равнище последните две години, да се случи и на локално през идващите четири години, разяснява още Тома Биков. Ние сме срещу българските общини да бъдат превърнати в start up, в обект на опити, акцентира той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР