ГЕРБ внася подписка за свикване на извънредно заседание на парламента

...
ГЕРБ внася подписка за свикване на извънредно заседание на парламента
Коментари Харесай

Борисов: След като НАТО е в бойна готовност, дали и нашата държава е в такава готовност /видео/

ГЕРБ внася подписка за привикване на изключително съвещание на Народното събрание във връзка слагането на НАТО в цялостна бойна подготвеност поради рецесията в Украйна.

„ Ние като парламентарна република би трябвало да дадем цялостен мандат на държавното управление, да сме единни и да пазиме българския народен интерес. Но трябват доста самодейни дейности от държавното управление. В момента Европейска комисия предлага помощ за Украйна, дрънкат се оръжия на нашата граница и прилежащите ни страни“, заяви на брифинг в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

„ Въпреки крещящото безмълвие на ръководещите, желая да задам няколко въпроса и да дам решение. От уеб страницата на НАТО излиза, че слагат силите на съдружниците в бойна подготвеност и изпращат още сили в Източна Европа. Продължаваме да се осведомяваме от непознатата преса. Испания изпраща кораби и изтребители в България. Нидерландия изпраща изтребители в България и слага в бойна подготвеност кораби у нас. От непознатите медии разбираме за всичко това. Логичен е в въпросът, откакто НАТО е в бойна подготвеност, дали и нашата страна е в такава подготвеност “, питат от ГЕРБ.

Те настояха за по-ясна позиция желаеха отговор каква по-важна работа има министър Теодора Генчовска, с цел да прати заместител на Съвета на външните министри в Брюксел, който е по проблема Русия-Украйна.  
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР