ГЕРБ в Ботевград се разцепи, а местното партийно ръководство се

...
ГЕРБ в Ботевград се разцепи, а местното партийно ръководство се
Коментари Харесай

След Хасково трусове в ГЕРБ в Добрич и Ботевград

ГЕРБ в Ботевград се разцепи, а локалното партийно управление се коалира с някогашния кмет на града Георги Цветанов Георгиев. Това написа в писмо до премиера Борисов Цветан Цолов, ръководител на групата съветници от Политическа партия ГЕРБ в Общински съвет Ботевград. Местната конструкция на партията се опита да извършат политическа принуда над половината си общински съветници. Причината за този безразсъден и нерегламентиран опит за изключване е държанието на локалния водач Мартин Тинчев, който очевидно зад тила на националното управление на партията влезе в очевидна коалиция с някогашния кмет на града Георги Георгиев. Изхвърленият от ГЕРБ някогашен градоначалник, станал печално прочут в цяла България с корумпираното и деспотично ръководство на общината в продължение на 12 години, е яхнал локалната партийна организация и очевидно търси политически реванш за изгубените кметски избори преди две години, написа още в писмото.

В дни, в които доверието към ГЕРБ е мощно засегнато поради свадите в партията в Добрич и Хасково, се позволява опита за разединение в Ботевград да налее повече вода в мелницата на раздора.

Скандалите в Ботевград постановат незабавна интервенция на управлението на партията и персонално на господин Борисов. Допускам, че водачът не е зепознат с локалните партийни раздори и е оставил Мартин Тинчев да кадрува на локална почва без негово познание и единодушие. Решаването на проблемите в ГЕРБ Ботевград минава през наложителна замяна на локалния водач. Колкото по-скоро, толкоз по-добре!, написа още Цветан Цолов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР