ГЕРБ скоро ще има нов депутат в Народното събрание –

...
ГЕРБ скоро ще има нов депутат в Народното събрание –
Коментари Харесай

Неофициално: ГЕРБ ще пуснат Антон Тодоров да си ходи от парламента

ГЕРБ скоро ще има нов народен представител в Народното събрание – това развиване на нещата наподобява все по-вероятно, откакто през днешния ден забъркалият се в няколко абсурда Антон Тодоров разгласи, че подава оставка.

За броени дни това е втори депутат от ръководещите, които желае да излезе от Народното събрание. За разлика от случая с Делян Добрев, обаче, настроенията в парламентарната група на ГЕРБ са в посока Тодоров да бъде освободен незабавно. Поне такава е неофициалната информация, с която bTV разполага. Решението ще стане ясно на следващия ден.

Тодоров, чиято кандидатура за ръководител на Комисията по досиетата провокира сериозен публичен отпор, разгласи желанието си да се отдръпна след свое телевизионно присъединяване, в което се държа очебийно остро с журналиста Виктор Николаев, а мнозина видяха в думите му и опасност, че може да бъде уволнен.

Днес в отворено писмо депутатът още веднъж се извини на всички, които е засегнал с думите си, които били превратно интерпретирани. „ Заради опитите моята имитация да бъде превърната в етикет на партията, от която съм определен, на нейния водач и милионите хора, дали своят вот за нея, апелирам да приемете оставката ми като национален представител”, написа Тодоров.

--> Той особено акцентира, че решението е персонално негово и че ще продължи да работи за ГЕРБ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР