ГЕРБ ще подкрепи съюзническо присъствие на НАТО, ако правителството поиска

...
ГЕРБ ще подкрепи съюзническо присъствие на НАТО, ако правителството поиска
Коментари Харесай

Данаил Митов: ГЕРБ не всява паника, но наблюдава тежки парадокси във властта

„ ГЕРБ ще поддържа съюзническо наличие на НАТО, в случай че държавното управление изиска това “, съобщи Митов и настоя „ да не се подвига прахуляк с изречения като народен интерес “
ГЕРБ не всява суматоха, само че следи тежки парадокси във властта, уточни Данаил Митов при започване на днешното изключително съвещание на Народното събрание по отношение на спора Русия-Украйна.

„ НАТО с изключение на защитителен, е и политически съюз. Трябва да нямаш връзка с действителността да твърдиш, че всяваме суматоха в интервал на интернационален спор. Ако за вас е значимо да се държим като член на Варшавския контракт, за нас – не “, обърна се към болшинството в зала заместник-председателят на ГЕРБ и някогашен външен министър Даниел Митов.

Според него ГЕРБ са поискали изключителното съвещание на Народното събрание, с цел да схванат до каква степен държавното управление си дава сметката за сериозността за обстановката и квалифицирано ли е да посрещне разнообразни спешни сюжет.

„ ГЕРБ вършат това не да всяват суматоха, а да осъзнаят какъв брой е значимо българската страна да има ясна позиция, близо до националния консенсус “, посочи Митов. Той подлага на критика представителите на държавното управление, които в заявления приказват за НАТО като обособена конструкция и възприемат съюзническите старания като непознато наличие ".

„ Всичко изговорено досега от ръководещите са персонални отзиви. ПГ на ГЕРБ ще поддържа съюзническо наличие на НАТО против съветската експанзия, в случай че държавното управление изиска това “, съобщи Митов и настоя „ да не се подвига прахуляк с изречения като народен интерес “.

„ За опозицията националният интерес е България да бъде мощен и благонадежден съдружник на НАТО “, акцентира Даниел Митов. Той напомни всичко платено от ГЕРБ за армията и запита дали ръководещите ще поемат уговорката да платят идващите самолети Ф-16.

„ Ако в днешния ден предложите смислена позиция, ГЕРБ са подготвени да поддържат напъните на държавното управление в името на европейската народна власт “, уточни Митов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР