ГЕРБ се дразнят не от това, че президентът свали доверието

...
ГЕРБ се дразнят не от това, че президентът свали доверието
Коментари Харесай

Крум Зарков: ГЕРБ се дразнят от това, че президентът казва истината

ГЕРБ се нервират не от това, че президентът смъкна доверието си от кабинета, а че споделя истината, съобщи от трибуната на Народно събрание зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков. Социалистите дефинираха дейностите на президента като извънредно значими. И припомниха, че този акт на Румен Радев не е казус. Други президенти са правили същото. Именно президентът Плевнелиев и президентът Желев. Ние може да не сме били съгласни с тяхната оценка, само че в никакъв случай не сме им поставяли под подозрение правото да се извърнат пред българските жители и да кажат, че държавното управление съгласно тях не си прави работата, означи Зарков. От през вчерашния ден доста мнения във връзка с това снемане на доверие. Пропускате една основна фраза на президента от през вчерашния ден. Тя ми се коства, че е даже по-важна. Президентът Радев сподели: „ На всичко това би трябвало да се постави край “, акцентира социалистът.
Според Зарков би трябвало да се постави завършек на безусловно неприемливото безучастие на властта, което вкарва страната ни в безусловно безвремие.
Това, което ви нервира е, че президентът споделя истината. Вие я знаете, само че не я приемате, обърна се депутатът от Българска социалистическа партия към болшинството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР